Hør hvad kunderne har at sige

Du skal ikke tage mig på ordet. Hør herunder hvordan mine kunder har oplevet et samarbejde med LindbergHR om rekruttering.
Gennem årene har jeg samarbejdet tæt med en lang række progressive danske virksomheder, og jeg er stolt over at tage medansvar for succesraten for deres nuværende og fremtidige medarbejdere.

Nina Bech Stage,

Head of Marketing, Digital & Rating Sales at Bisnode

Meget professionelt samarbejde og det levede 100% op til mine forventninger.

Der er ingen tvivl om, at forarbejdet var af høj kvalitet, og Carsten havde brugt god tid på at sikre at de kandidater, vi blev præsenteret for, også var relevante. Det var effektivt, og vi havde en god sparring, hvor Carsten var meget ærlig i hans opfattelse af de forskellige kandidater.

Kommer helt sikkert til at benytte LindbergHR til fremtidige rekrutteringer.

Jesper Rydal
HR Udviklingskonsulent & Coach, NRGi

I have been very satisfied in working together with Carsten. He is very professional and the same time easy to communicate with and has a good sense of humour. I strongly recommend him and would be pleased to work together with Carsten again.

Poul Dalsgaard
Adm. direktør, PROTECT

Det er vigtigt at have en god sparringspartner i hele processen fra stillingsbeskrivelse, til den rigtige mand er indkørt. Her har Carsten Hartvigsen været en stærk partner og har med stor succes fundet nye medarbejdere til os.

Thomas Boll Matthiesen
CEO & Senior Vice President (Adm. direktør NRGi Elsalg & Forsyning A/S), NRGi

Jeg kan uden forbehold varmt anbefale at bruge Carsten til rekruttering. Ekstrem stærk indlevelsesevne og stærk i leverancen.