Egå Havvej 21 · 8250 Egå · +45 41 81 34 00 · carsten@lindberghr.dk · FAQ

Få sparring i de afgørende faser

Hvis I selv ønsker at gennemføre dele af rekrutteringsprocessen, kan LindbergHR tilbyde at stå for de dele af processen, hvor I ønsker at få styrket jeres proces. Det er en smidig løsning, hvor I får konkret og kvalificeret rådgivning i det omfang I ønsker – og ud fra jeres specifikke behov. 

LindbergHR kan bruges som sparringspartner i flere dele af rekrutteringsprocessen. Alle indkomne ansøgninger kan eksempelvis gennemgås – og efterfølgende reduceres feltet til 10 kandidater med baggrund i en grundig foranalyse. Det flytter en stor del af det praktiske indledningsarbejde ud af organisationen, og I sparrer tid og ressourcer.

En anden mulighed er sparring i forbindelse med den endelige udvælgelse blandt 2-3 kandidater, hvor LindbergHR bidrager med mange års erfaring og brug af diverse tests. Det kvalificerer jeres beslutning og fjerner eventuelle usikkerhedsmomenter.

Det mener kunderne

Gode ansættelser skal måles på virksomhedens og kandidatens tilfredshed – både på den korte og lange bane. Hør her, hvad nogle af LindbergHR’s kunder har at sige om samarbejdet.

Det er vigtigt at have en god sparringspartner i hele processen fra stillingsbeskrivelse, til den rigtige mand er indkørt. Her har Carsten Hartvigsen været en stærk partner og har med stor succes fundet nye medarbejdere til os.

Poul Dalgaard

Adm. Direktør, PROTECT

Øvrige kompetenceområder

Outplacement

Det gode outplacement-forløb sikrer en ansvarlig og professionel afsked med ledende medarbejdere. Læs mere om, hvordan I får retning og sparring om medarbejderens fremadrettede karriere.

Læs mere

Interim management

Alle medarbejdere er vigtige, men i nogle situationer kan det være altafgørende, at en stilling besættes hurtigt. Interim Management bruges fx ved sygdom, en uventet opsigelse eller lignende af en nøglemedarbejder.

Læs mere

Rekruttering

Det kræver en struktureret og gennemtestet proces at lykkes med at finde den rette medarbejder – professionelt og personligt. Det får I hos LindbergHR.

Læs mere