Outplacement – en ordentlig afsked

Et outplacement-forløb sikrer, at både den opsagte medarbejder og virksomheden kommer videre på bedst mulig vis. Medarbejderen tilbydes et individuelt karriererådgivningsforløb med udgangspunkt i den aktuelle situation. Forløbet følger en række faser og bygger på kemi, tillid og fortrolighed mellem den opsagte medarbejder og LindbergHR. Undervejs i forløbet står LindbergHR altid til rådighed, såfremt medarbejderen har spørgsmål eller andet.

     Forberedelse af afskedigelsen
Virksomheden rådgives i forbindelse med afskedigelsen.

Første møde
Holdes umiddelbart efter afskedigelsen, hvor medarbejderen og LindbergHR aftaler forløbet.

Andet møde
Afdækning af faglige og personlige kompetencer – blandt andet ved brug af personprofilanalyse. I tæt samspil med medarbejderen formuleres nye mål og delmål for medarbejderen.

Tredje møde
Medarbejderen får input til udarbejdelse af ansøgning og CV og får gode råd om, hvordan man kan anvende sit netværk aktivt.

Fjerde møde
Mulighed for afholdelse af simuleret ansættelsessamtale.

Femte møde
Opsamling og evaluering af processen.

Det mener kunderne

Gode ansættelser skal måles på virksomhedens og kandidatens tilfredshed –
både på den korte og lange bane.

Hør her, hvad nogle af LindbergHR’s kunder har at sige om samarbejdet.

Det er vigtigt at have en god sparringspartner i hele processen fra stillingsbeskrivelse, til den rigtige mand er indkørt. Her har Carsten Hartvigsen været en stærk partner og har med stor succes fundet nye medarbejdere til os.

Poul Dalgaard
Adm. Direktør, PROTECT

Sparring

Hvis I ønsker at gennemføre dele af rekrutteringsprocessen selv, kan LindbergHR stå for de øvrige delprocesser, hvor I ønsker kvalificeret sparring.

Læs mere

Interim management

Tryghed er en mangelvare i kritiske situationer. Løsningen kan være en interim medarbejder, der hurtigt og effektivt sørger for, at driften ikke går i stå ved fx sygdom eller pludselige opsigelser.

Læs mere

Rekruttering

Det kræver en struktureret og gennemtestet proces at lykkes med at finde den rette medarbejder – professionelt og personligt. Det får I hos LindbergHR.

Læs mere